FAQ - Snapyourevent.

Zeker en vast! Het leukste aan een photobooth is net dat je een tastbaar aandenken aan een leuk feest of evenement kan meenemen naar huis. En aangezien je meestal niet alleen in de photobooth gaat, worden de foto’s telkens in tweevoud afgedrukt.
Standaard worden 660 prints voorzien. Dit is ruim voldoende voor een hele avond. Indien je de photobooth voor een langere periode wenst te huren, dan voorzien wij extra papier. Je hoeft je hier dus nooit zorgen over te maken!
Ja dat kan! We kunnen zowat alles erop zetten. Op huwelijken kan bijvoorbeeld een foto van het koppel met de namen eronder voorzien worden. Bedrijven kunnen hier ook gebruik van maken om hun naam of product te adverteren.
Levering binnen Antwerpen, Vlaams Brabant of Brussel zit inbegrepen in de prijs. Voor levering in de provincies Limburg, Luik, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Waals-Brabant, Henegouwen, Namen, Luxemburg, Zeeland (Nederland), Noord-Brabant (Nederland) wordt een supplement aangerekend.
Na een event worden de foto’s op een beveiligde downloadpagina geplaatst. Door middel van een code op de strookjes kunnen uw gasten de digitale foto’s daar eenvoudig terugvinden en bekijken of downloaden. Je ontvangt ook een downloadlink waarmee je alle foto’s in één keer kan downloaden.
Een digitale spiegelreflexcamera, voldoende belichting en een professionele fotoprinter zorgen voor hoogwaardige, glanzende foto’s.
Naast al onze photobooths staat een mand met verkleedspullen. Snorren, pruiken, hoeden, brilletjes, … Je kan natuurlijk ook zelf accessoires voorzien. Hoe gekker hoe liever!
Een fotohokje is een schot in de roos op bijna elk groepsevenement. Kerstfeestjes, nieuwjaarsrecepties, verjaardagsfeestjes, communiefeesten en natuurlijk ook bruiloften.
Wij raden aan om dit zo snel mogelijk vast te leggen aangezien onze planning zich snel vult! Anderzijds zullen wij u zeker helpen indien we kunnen, dus aarzel niet om ons te contacteren.
Deze vraag krijgen we vaak. Een fotograaf is een must op elk evenement en we raden dit zeker aan. Maar een photobooth geeft uw feest een extra dimensie. Het is een ijsbreker voor uw gasten en het bezorgt hen een grote hoeveelheid entertainment. In een photobooth gaan mensen pas echt uit de bol en laten ze zich helemaal gaan. Dit zorgt steevast voor grappige foto’s.