Klikhut Touch Mini - Snapyourevent.

Wat is de Klikhut Touch Mini?

De Klikhut Touch Mini is een kleine versie van de Klikhut Touch. Het concept is helemaal gelijkaardig: het is een fotohokje/photobooth waarin je gasten de touwtjes in handen kunnen nemen! De Klikhut Touch Mini wordt net als onze andere fotohokjes geleverd met een mand met verkleedspullen. Snorren, pruiken, hoeden, brilletjes, … Je kan natuurlijk ook zelf verkleedkleren voorzien. Na een druk op de knop worden kort achter elkaar vier foto’s gemaakt. Deze vier foto’s worden meteen op een strookje afgedrukt. Je kan de prints personaliseren door een vooraf gekozen tekst mee te laten afdrukken of door één van de vier foto’s in te vullen met een foto naar keuze.

Waar kan je de Klikhut Touch Mini gebruiken?

De Klikhut is ideaal voor diverse evenementen: huwelijken, bedrijfsfeestjes, communies, festivals, etc. De Klikhut Touch Mini is in het bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes.

 

Wat krijg je?

In de prijs zit levering, installatie en huur voor een hele avond inbegrepen. U ontvangt ook een mand met verkleedspullen. Na afloop van het evenement ontvangt u de foto’s digitaal in hoge kwaliteit. De Klikhut is de ideale oplossing als u een photobooth wil huren.

Minimaal te voorziene ruimte: De Klikhut Touch Mini neemt minimaal een ruimte van 1,5m op 2 m in beslag.

 

Klikhut Black Photobooth

KlikhutTouchMini

strookje_web


Alles inbegrepen
Klikhut Touch Mini
€450

Klikhut Touch Mini met levering, installatie en huur

  • Basisprijs: 450 euro voor een avond
  • Bijkomend: 35 euro voor levering buiten Antwerpen, Vlaams Brabant of Brussel

Boek nu