Klikhut Touch - Snapyourevent.

Wat is de Klikhut Touch?

De Klikhut Touch is onze nieuwste photobooth. Ze is voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Een groot touchscreen langs de voorzijde zorgt voor een ongeziene hoeveelheid fun: kiezen uit verschillende filters, foto’s mailen, uploaden naar Facebook,… het kan allemaal. Aan de achterzijde van het toestel bevindt zich een groot HD scherm dat gebruikt kan worden om bijvoorbeeld de tafelschikking op weer te geven of om uw logo of merk te promoten.

De Klikhut Touch kan ook als videobooth gebruikt worden. Uw gasten kunnen kiezen om ofwel een reeks foto’s te maken (photobooth) ofwel een video boodschap (videobooth) op te nemen. Achteraf ontvangt u van ons zowel alle foto’s als de video’s in digitaal formaat. 

 

 

 

strooke

Waar kan je de Klikhut Touch gebruiken?

Net als onze andere photobooths is onze Klikhut Touch ideaal voor diverse evenementen: huwelijken, bedrijfsfeestjes, communies, festivals, etc. De Klikhut Touch is in het bijzonder geschikt voor promotie en marketing doeleinden. 

 

Wat krijg je?

In de prijs zit levering, installatie en huur voor een hele avond inbegrepen. U ontvangt ook een mand met verkleedspullen. Na afloop van het evenement ontvangt u de foto’s (en video’s indien u gebruik maakt van de videobooth mode) digitaal in hoge kwaliteit. 

Minimaal te voorziene ruimte: De Klikhut Touch neemt minimaal een ruimte van 2,0 m op 2,5 m in beslag. De hoogte bedraagt 2m.

 

Touch_Nieuw_voor

Touch_Nieuw_achter


Alles inbegrepen
Klikhut Touch
€450

Klikhut Touch met levering, installatie en huur

  • Basisprijs: 450 euro voor een avond
  • Bijkomend: 35 euro voor levering buiten Antwerpen, Vlaams Brabant of Brussel

Boek nu